GRATIS LEVERING VED KØB OVER 500 KR.

Om Armring.dk

Armring.dk er et dansk firma som udelukkende sælger armringe/armbånd. Armring.dk blev stiftet i marts, 2019, med en vision om at markedsføre armsmykker til et land der generelt bærer smykker i en minimalistisk stil der kendetegner skandinaviske designs, men også da vi mener at både danske kvinder og mænd burde gå mere i smykker. Da vi både har en stor kærlighed til smykker, og oprigtigt tror på at det styrker selvtilliden og ens udstråling overfor én selv, og andre, har vi en ambition om at besmykke samtlige danskere med vores smykker. Samtidigt vil vi ikke blot bidrage til et en skønnere fremtoning, men også at gøre folk gladere, da smykker ofte kan bære en personlig betydning, eller udfærdige sin egen unikke stil.

 

Vision og koncept

Hos Armring.dk har vi en vision om at fremstille og sælge et udvidet sortiment indenfor alt dét der kan bæres på armen, herunder flere mærker og designs. Med vores virksomhed bestræber vi efter at sælge og producere enkle og kvalitetsrige designs til overkommelige priser. Yderligere er vores mål at skabe mest mulig kundetilfredshed i form af god og hurtig levering, kundeservice, samt etablere autentisk visuelle og detaljerede beskrivelser af produkterne på websiden Armring.dk, da vores salg udelukkende fungerer online.

 

armring.dk om os
 
Miljøvenlig pakning
Armring.dk støtter op om miljøvenlig pakning, vi arbejder hele tiden på at vores pakker bliver pakket så miljøvenligt som muligt. Vi støtter miljøvenlig pakning!

 
Stop plastikspild
Armring.dk støtter op om plastikspild. Derfor bidrager vi til det super gode initiativ Stop Plastikspild. 

 

Returret

30 dages returret.

Gratis fragt

Ved køb over 500 kr.

Hurtig levering

1-3 dages leveringstid.

Tilfredse kunder

4,7 stjerner på Trustpilot.