GRATIS LEVERING VED KØB OVER 500 KR.

Gode grunde til hvorfor du burde gå med smykker


Vidste du at smykker har eksisteret i Danmark siden stenalderen og har altid symboliseret magt, selvtillid og skønhed. Smykker har ofte blevet benyttet som dekoration eller pynt på kroppen eller beklædning, men kan også have en praktisk, rituel eller spirituel betydning for mange mennesker. Derudover kan smykker tjene sociale eller kulturelle begivenheder eller anvendes som symboler eller æstetiske markører heraf.

Brugen af smykker har dermed også varieret igennem den historiske tid og kulturelle sfære ligeledes som smykketypernes design, form og materialer har ændret sig.

I forhold til andre lande har det ikke været så udbredt i vestlig og europæisk kultur at gå med smykker igennem tiden, som det har i andre lande, såsom i den afrikanske, hvor for eksempel mænd og kvinder går med halskæder, armbånd og øreringe, blandt andet. Især når det gælder mænd, har det ikke været populært hvis man tager andre lande i betragtning, da dette bestemte køn oftest ikke benytter sig af andet udover manchetknapper, slipsenåle og vielsesringe.

Hvis du tøver med at bære smykker – måske fordi du er usikker på om det er noget for dig, hvis du er en mand der føler at du træder ud af normen, eller af andre årsager, så har vi samlet nogle grunde til hvorfor du burde gøre det:

  • Kvinder kan lide mænd der går med smykker, og omvendt, da det tiltrækker det modsatte køn og ligeledes bliver fascineret af det samme køn da smykker i sig selv er smukke og giver dig og din person en form for individualitet
  • Når du bærer smykker, ser det flot og ekstravagant ud
  • Det forhøjer selvtilliden og forbedrer dit look på en enkel og speciel måde
  • Det er på mode blandt mange kendte superstjerner at gå med både herresmykker og damesmykker

Af disse grunde håber vi, at du overvejer i højere grad at gå med smykker, hvis du i forvejen ikke gør det ofte. Hvis du begynder at gå mere med smykker, kan det få en indflydelse på andre og dermed gøre Danmark til et smykkebærende land i et større omfang. Det er i hvert fald blevet mere acceptabelt for kvinder og mænd, at gå med smykker i et langt mere moderne Danmark og Europa, så hvorfor ikke bare gå i gang? 

Returret

30 dages returret.

Gratis fragt

Ved køb over 500 kr.

Hurtig levering

1-3 dages leveringstid.

Tilfredse kunder

4,7 stjerner på Trustpilot.